Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ

 Μελισσιά, μεγάλη καταστροφή του οδικού δικτύου και σε πολλά σημεία του δρόμου.
 Μηλιά το χειμερινό  θέρετρο της περιοχής  μας σχεδόν αποκομμένο και ο δρόμος επικίνδυνος.
 Νησί ο οικισμός απέναντι απο τα Τοπόλια, ο δρόμος τελείως αχρηστος και σε πολλά σημεία χρειάζεται νέα χάραξη
 Μυλωνές προς Αλιγούς το βουνό κατάπιε τον δρόμο και σχηματίστηκε λίμνη....
Η κατάσταση λοιπόν είναι πολύ δύσκολη και μερικώς μπορεί να λυθούν τα προβλήματα, όμως για να αποκτήσουμε ξανά δρόμους ασφαλείς και για τις ανάγκες μας θα χρειαστεί και χρόνος και πολύ χρήμα. Μάλιστα όπως ειπώθηκε στην σύσκεψη απο τα χρήματα που θα πάρει η περιφέρεια Κρήτης για τις ανάγκες του νομού Χανίων που θα ανέρχονται ενδεχομένως παραπάνω απο τα 60.000.000Ε, το 10% περίπου θα έλθει στην Κίσαμο. 
Ζεστό χρήμα που πιστεύω να πιάσει τόπο.....
Σήμερα έχει και έκτακτο δημοτικό συμβούλιο επί του θέματος που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν υπάρχει ταύτιση απόψεων  

Δεν υπάρχουν σχόλια: