Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουσακιών σε συνεργασία με τον Δήμο Κισάμου και την Ενωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου(ΕΠΟΦΕΚ) σας καλούν  την Τρίτη 26-2-2019 και ώρα 11.00 στο Δημοτικό Κήπο Χανίων για συνέντευξη τύπου για την σημαντική εκδήλωση με θέμα:
Νέοι και Κρητική Παραδοσιακή Μουσική
(Ένας νομός μια Μουσική Παράδοση)
Θα παρουσιαστούν πάνω από 70 Νέοι Καλλιτέχνες από το Μουσικό Σχολείο Χανίων ,τα Ωδεία και τις Σχολές Παραδοσιακής Μουσικής του Ν.Χανίων .
Η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια προβολής του Μουσείου Μουσικών Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: