Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΕΚΕΙ ΣΕ ΒΡΙΣΚΕΙ Η ΠΟΙΗΣΗ

Η θεατρική ομάδα "Σκηνή Χωρίς Όρια", με αφορμή την παγκόσμια μέρα θεάτρου, παρουσιάζει στις 27 Μαρτίου στο Δημαρχείο Κισάμου την παράσταση: "Εκεί σε βρίσκει η ποίηση". 
Άνθρωποι μέσα στην καθημερινότητά τους "συναντούν" Έλληνες ποιητές και κινούνται, δονούνται, παίζουν, συγκρούονται, δημιουργούν με αφορμή τα ποιήματά τους. 
Πρόκειται για μια παράσταση σε αφηγηματική γραμμή, που όταν ο πεζός λόγος αδυνατεί να περιγράψει συναισθήματα, την σκυτάλη παίρνει η ποίηση... 
Η Στέλλα Σκορδαρά, υπογράφει την διδασκαλία και σκηνοθεσία της παράστασης.
Η ομάδα “Σκηνή Χωρίς Ορια” είναι μια νέα ομάδα που “γεννήθηκε” από την ανάγκη της δημιουργικής έκφρασης μέσα από το θέατρο, την αναγκαιότητα της μαθητείας πάνω στο θέατρο. Αγαπά τους πειραματισμούς και τις νεωτερικές ιδέες και, μέσα σε εποχή κρίσης, πιστεύει πως το θέατρο είναι από τις ελάχιστες αξίες που μπορούν ακόμα να εμπνεύσουν, να ταξιδέψουν, να “θεραπεύσουν” τον θεατή, αλλά και τους ίδιους τους εμπλεκόμενους σε κάθε δρώμενο.
Τα περισσότερα μέλης της “Σκηνής Χωρίς Όρια” υπήρξαν σπουδαστές της πειραματικής σκηνής ΔΗΠΕΘΕΚ. 
Η Στέλλα Σκορδαρά είναι σκηνοθέτης, ηθοποιός, δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού. Είναι απόφοιτος της σχολής Καζάκου, και το μεταπτυχιακό της, από τη σχολή Jaques Lecock στο Παρίσι, αφορά το σωματικό θέατρο. 
Κυριακή 27.3 : 8 μ.μ. 
Είσοδος 5 ΕΥΡΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: