Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ....

2013 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ
Σάββατο στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Χημείου στο συγκρότημα των Λυκείων υπολογίζω να γίνει ο χαμός.... όποιος πάει πρέπει να είναι προετοιμασμένος και κατατοπισμένος πολύ πάνω σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, το σχολείο, την ασφάλεια τους και τις προοπτικές επαναλειτουργίας του Λυκείου. Οι γονείς είναι μοιρασμένοι τώρα άλλοι σιωπούν και άλλοι έχουν τους λόγους τους που αγανακτούν, μιας και (είχαν) έχουν 2-3 παιδιά στο Λύκειο διαχρονικά και ξέρουν πως η κατάσταση δεν έχει αλλάξει χρόνια τώρα. 
Λύσεις υπάρχουν, το αν θα υλοποιηθούν είναι πλέον στο χέρι της δημοτικής αρχή μιας και όπως γνωρίζω αυτή είναι πλέον η κύρια υπεύθυνος των σχολικών κτηρίων κάθε δήμου. 
Για να δούμε ίντα θα ξετελέψουμε....

1 σχόλιο:

Χαρίλαος Παπαευαγγέλου είπε...

αν θέλετε και την επιστολή - απάντηση του κου Βουλγαράκη, μετά την επίσκεψη, υπάρχει στο αρχείο του Συλλόγου και του Δήμου , φαντάζομαι..................