Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ

Από το σεισμό φοβόμαστε μην πέσει το Λύκειο και τελικά άρχισε να το θρουλλά ο νοτιάς. Τα 8 μποφόρ έχουν αρχίσει να ξηλώνουν κάποιες λαμαρίνες που υπήρχαν για κάλυψη της στέγης και τα παιδιά είναι κλεισμένα μέσα κατόπιν εντολής του διευθυντή. Δυστυχώς για άλλη μια φορά τρέχουμε πίσω από τα γεγονότα, μάλιστα σε μια στιγμή που δεν μπορούν να κάνουμε και πολλά πράγματα μιας και οι θυελλώδεις άνεμοι καλά κρατούν αλλά και η δύναμη της πυροσβεστικής βρίσκεται στο Σφηνάρι. Πάντως τα παιδιά δεν κινδυνεύουν όσο κινδυνεύουν τα διερχόμενα αμάξια....
***Λίγο πριν της 12 το μεσημέρι συνεργείο του δήμου και με εντολή του αντιδημάρχου κ. Γλαμπεδάκη αποκατάστησε τις ζημιές και στερεώθηκαν οι λαμαρίνες στην οροφή του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: