Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...

3 Απριλίου θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του προεδρείου της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ στην Κίσαμο. Δικαίωμα έχουν όλοι όσοι είναι γραμμένοι στους καταλόγους, όσοι έχουν ψηφίσει κατά την διαδικασία εκλογής προέδρου...και όσοι εγγραφούν τώρα.
Μάλιστα όπως άκουσα θα έχουμε και "ξεχωριστούς καταλόγους" για όσους είναι από γεννήσεως του δεξιοί, όσοι είναι Μητσοτακικοί και φυσικά όσοι αλλαξοπίστησαν...  λόγω φόβου την τελευταία στιγμή!!! Και μην βιαστείτε να πείτε οτι είναι αρλούμπα γιατί θα σας πω οτι σήμερα υπάρχει πολύ κινητικότητα και από δεξιά αλλά και από ..... ΠΑΣΟΚ μεριά  για την θέση του προέδρου!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και απο το Ποτάμι ενδιαφέρονται , τώρα που τα βρήκαν οι χανιώτες αρχηγοι τους