Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΩΡΙΜΑΣΕ;

Ώριμο έργο... κλειστό γυμναστήριο Κισάμου, μου είπε κάποιος, που είναι πολύ κοντά στην δημοτική αρχή. Δεν είναι άσχημη ιδέα, δηλαδή άντε σιγά-σιγά να τελειώνουμε ότι δεν καταφέραμε τα "καλά χρόνια". Το θέμα βέβαια πόσα εκατομμύρια θέλει ένα κλειστό σήμερα για να γίνει, αν θα τα βάλει ο υποσχόμενος και φυσικά αν η μελέτη του τότε μπορεί να την ενεργοποιήσουμε σήμερα; Ποιος θα μας απαντήσει;
Τώρα διαβάζω τα διάφορα σχόλια στο μπλοκ και λέω, εντάξει να φτιάξουμε κάτι μιας και μας το χαρίζουν, αλλά να φτιάξουμε κάτι που να έχει κέρδος γι' όλους.. δρομαλάκια και λακουβάκια μόνο και μόνο επειδή υπάρχει μια ψευτομέλετη δεν αξίζει. Δεν είμαι βέβαια ο κατάλληλος που θα αποφασίσει τι μας χρειάζεται περισσότερο, αλλά ένα λέω όταν μας δίνεται μια ευκαιρία τέτοια (τζάμπα χρήμα) ποτέ δεν πρέπει να την παραμερίζουμε .... και πιστεύω να καταλαβαίνεται που το πάω. Αυτά τα δωράκια έκαναν τους άλλους δήμους δακτυλοδεικτούμενος.... και μας ζητιάνους.

4 σχόλια:

Δημοτης κισσαμου. είπε...

Καλο ειναι αυτο.κατι για να ασχολουνται τα παιδια μας και να αφησουν τα μηχανακια που ειναι σκοτοστρες.για μικρες ηληκιες δεν υπαρχει τιποτα.παιδικες χαρες!που ειναι αυτες γιατι εγω μονο παιδικες χαρες δεν βλεπω.τοσα χρονια της φτιαχνουν.αλλα τελιομο δεν εχουν.συγνωμη αλλα ειμαι πατερας και βλεπω οτι κατι χρειαζονται και αυτα να παιζουν!

Ανώνυμος είπε...

το κλειστο δεν ξέρω αν ωρίμασε αλλα το Δημοτικο Σταδιο σάπισε αν ειναι να κανουμε ονειρα ας κανουμε σε κατι που υπαρχει και μαραζωνει ας το κανουμε οχι στολιδι αλλα με πορτες και καζανιακια τουλαχιστον, μακαρι να μπορει να δωθει η δυνατοτητα γινουν και κλειστα και ανοιχτα και κολυμβητηρια. Νομιζω κοντα ειχαμε φτασει στο να γινει στο Σταδιο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΉΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΆ.... ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΑ.....

nektarios είπε...

me to klisto stadio xasame to treno den egine otan eprepe tora ua gini poy zite jipnate