Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΝΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ
Ενημερώνει :
1. ότι το σχολικό συγκρότημα του ΓΕ.Λ. – ΕΠ.ΑΛ. ήταν και παραμένει ανοικτό.
2. σε σημερινή μας επίσκεψη στον Δήμο Κισάμου, λάβαμε την προσωπική διαβεβαίωση του Δημάρχου κου Θ. Σταθάκη, ότι θα ξεκινήσουν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες, που αφορούν στην τήρηση των υποδείξεων της έκθεσης, της διεύθυνσης των τεχνικών έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.
3. οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά.
Ευχαριστεί:
1. τον Διευθυντή Β/βάθμιας Εκπαίδευσης  Χανίων κ. Στ. Ζερβάκη, τον Διευθυντή του ΓΕ.Λ. Κισσάμου κ. Γ. Ψαράκη και τον Σύλλογο Διδασκόντων του ΓΕ.Λ. για την κατανόηση και την διευθέτηση του όλου ζητήματος. 
2. την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας.
3. τον Δήμο Κισάμου, εκ των προτέρων, για τις ενέργειές του.  
Ως Σύλλογος, δεσμευόμαστε ότι, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας, θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να προχωρήσουν οι παραπάνω διαδικασίες.
Εκ του
 Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων
 και Κηδεμόνων του ΓΕ.Λ Κισάμου

2 σχόλια:

Χαρίλαος Παπαευαγγέλου είπε...

καλημέρα Γιάννη
καλό θα ήταν ν αγράψεις ΟΛΗ την ενημέρωση που σου στείλαμε
ευχαριστώ

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Καλημέρα Κατερίνα έχει γρσφτεί σε άλλη ανάρτηση