Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ

Από τη ΝΟ.Δ.Ε Χανίων ανακοινώνεται το πρόγραμμα και τον τόπο διεξαγωγής ψηφοφορίας των εσωκομματικών εκλογών 2016:
Α) Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016
Στην Κίσαμο η κάλπη θα στηθεί στο δημαρχείο Κισάμου και θα ανοίξει στις 10 το πρωί 
Τρία διαφορετικά ψηφοδέλτια θα υπάρχουν... 
Ένα για τον πρόεδρο, ένα για τα μέλη της τοπικής και ένα για τους αντιπροσώπους του επερχόμενου συνεδρίου.
Στο πρώτο ψηφοδέλτιο για πρόεδρο υπάρχουν δυο υποψηφιότητες, του Γιώργου Καρτσωνάκη και του Ευάγγελου Πατεράκη, 
Στο δεύτερο για τα μέλη υπάρχουν 13 υποψηφιότητες όπου θα εκλεγούν οι 10 !! 3 από την Μύθημνα, 3 από το Ιναχώριο* και 4 από την Κίσαμο. Εδώ θα μπαίνουν έως 3 σταυροί.
Οι 13** υποψήφιοι είναι: Θεοδωρογλάκης Μιχ. (Μυθήμνης), Ξηρουχάκης Ξενοφών, Ξηρουχάκης Στυλιανός, Ηλιάκης Παναγιώτης (Ινναχώριο), Μενεγάκη Παναγιώτα (Μυθήμνης), Αντωνογιαννάκη Ευαγγελία, Κομπογεννητάκης Κωστής, Καστανάκη Αικατερίνη, Φουρναράκης Εμμανουήλ, Αποστολάκη - Μπαμπουνάκη Αντωνία, Λιουδάκης Δημήτριος (Μυθήμνης), Σχοινοπλοκάκης Γιάννης, Μαρτσάκης Βασίλης (Ιναχώριο).
Στο τρίτο ψηφοδέλτιο θα είναι κοινό για όλο το νομό και θα μπαίνουν δυο σταυροί. Μοναδική υποψηφιότητα από την Κίσαμο αυτή του Θεοδωρογλάκη Μιχάλη.
* Στο δήμο Ιναχωρίου υπάρχουν 2 μόνο υποψηφιότητες και για την τύχη της τρίτης θέσης θα αποφασίσει η κεντρική επιτροπή τι θα γίνει.
** Οι υποψήφιοι ήταν 14 και έγιναν 13 μιας αποσύρθηκε ένας από τον δήμο Μυθήμνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: