Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Δυο είναι τελικά οι υποψήφιοι για την προεδρία, της δημοτικής τοπικής οργάνωσης Κισάμου της Ν.Δ. ο Γιώργος Καρτσωνάκης και ο Ευάγγελος Πατεράκης, και οι υποψήφιοι για το Δ.Σ είναι:
Θεοδωρογλάκης Μιχ.(Μυθήμνης), Ξηρουχάκης Ξενοφών, Ξηρουχάκης Στυλιανός, Ηλιάκης Παναγιώτης (Ινναχώριο), Μενεγάκη Παναγιώτα (Μυθήμνης), Αντωνογιαννάκη Ευαγγελία, Κομπογεννητάκης Κωστής, Καστανάκη Αικατερίνη, Φουρναράκης Εμμανουήλ, Αποστολάκη - Μπαμπουνάκη Αντωνία, Λιουδάκης Δημήτριος (Μυθήμνης), Σχοινοπλοκάκης Γιάννης, Σφακιανάκης Γιάννης(Μυθήμνης).
Να θυμίσω οτι: 
Από τις εσωκομματικές εκλογές θα προκύψουν:
• Πρόεδροι των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων 
• Μέλη Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών 
• Αντιπρόσωποι Συνέδρων των Νομαρχιακών Οργανώσεων για το Εθνικό Συνέδριο
• Υπεύθυνοι των θεματικών τομέων δράσης Νομαρχιακών οργανώσεων 
• Πρόεδροι Νομαρχιακών Οργανώσεων 
Οι εκλογές θα διεξαχθούν:
Την Κυριακή, 3 Απριλίου 2016, από την 10:00 έως την 19:00 ώρα, θα διεξαχθεί η εκλογή:
Των Προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων.
Των μελών των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών.
Των αντιπροσώπων (συνέδρων) των Νομαρχιακών Οργανώσεων στο Εθνικό Συνέδριο.
Την Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016, από την 16:00 έως την 20:00 ώρα, θα διεξαχθεί η εκλογή των Υπευθύνων των Θεματικών Τομέων Δράσης των Νομαρχιακών Οργανώσεων.
Την Κυριακή, 17 Απριλίου 2016, από την 08:00 έως την 14:00 ώρα, θα διεξαχθεί η εκλογή των Προέδρων των Νομαρχιακών Οργανώσεων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΜΕ. Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ [ ΕΣΕΙ] ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΗΣ ΜΟΝΟ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ [ ΜΠΑΒΟ ΣΟΥ] ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΣΑΜΙΤΕΣ.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Για να περάσω ένα σχόλιο που αναφέρεσαι προσωπικά σε κάποιον θα έπρεπε να ξέρεις οτι χρειάζεται ένα όνομα. Είδες πως ξεκινάς το σχόλιο σου με το όνομα μου. Είναι λυπηρό να θέλεις να γράψεις κάτι ανώνυμα και να κατηγορείς κάποιον συγκεκριμένα και να ντρέπεσαι να γράψεις το όνομα σου. Η σελίδα είναι για όλους αλλά εσείς το έχετε παραχέσει...
Δεν έχετε δύναμη ούτε να πείτε μια καλή κουβέντα επώνυμα.... και μετά θέλετε το καλό του τόπου. Μην γράφετε αμα δεν έχετε θάρρος γνώμης....