Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ

Τελικά η συνάντηση έβγαλε ζουμί..... θα κλείσουν την ΔΟΥ Χανίων μια από τις προσεχείς μέρες.... Η λογική να κλείσουμε τα μαγαζιά στην Κίσαμο, να κτυπούν πένθιμα οι καμπάνες και μαύρες σημαίες να κυματίζουν, μετά τις τελεσίδικες και αποφασισμένες επιλογές της κυβέρνησης, δεν έχουν νόημα. Κύριοι με ποιο δικαίωμα θέλετε να κλείσετε τα μαγαζιά της Κισάμου; Ποιος είναι ο νους που σκέφτηκε μια μέρα πριν το οριστικό κλείσιμο της ΔΟΥ να κάνει την δική του κινητοποίηση; Τελικά λογική δεν υπάρχει; Μάλλον γιατί αν υπήρχε θα έπρεπε εδώ και 6-7 μήνες που ξέραμε ότι θα έκλειναν την ΔΟΥ και τις άλλες υπηρεσίες να τα κάναμε μαλλιά κουβάρια. Έτσι με μυξοκλάμματα και παρακαλετά δεν γίνεται τίποτα.
Και μια ερώτηση προς τους ειδήμονες....αν κλείσουν τα μαγαζιά για μια βδομάδα ..ακυρώνονται οι επιταγές που έχουν να πληρώσουν; Ακυρώνεται το ρεύμα και ο ΟΤΕ που πρέπει να πληρώσουν, Ακυρώνεται το ΤΕΒΕ; 
-Ξυπνήστε βρε οι αγώνες χρειάζονται μυαλό ..... και αν γίνονται θυσίες ας τις κάνουν πρώτα οι εκλεγμένοι μας ....βουλευτές-περιφερειακοί άρχοντες- δημοτικοί άρχοντες.... φτάνει πια το ξεφτίλισμα και η κοροϊδία ..... ότι πάντα πρέπει να πληρώνει ο πολίτης.
Πάντα θα είσαστε πίσω από τα γεγονότα ..γιατί απλά δεν μπορείτε να προβλέψετε μια κατάσταση αλλά την αφήνετε για την τελευταία στιγμή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: