Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ

Η Σκαλίδη όλοι την θέλουν δακτυλοδεικτούμενη τα επόμενα χρόνια και δήμος και εμπορικός σύλλογος .... συμφωνούμε όλοι ως εδώ , όμως για να γίνει κάτι τέτοιο είναι καιρός να ξεκινήσετε από τα ουσιώδη...π.χ φωτισμός. Είναι καιρός να φτιάξετε τα φώτα που ανάβουν όταν θέλουν ....βηματάκι-βηματάκι κάποτε θα την κάνουμε ξακουστή. Και μην ξεχάσετε έχει ακόμα κάμποσα μαγαζιά.... εκτός αν είναι σκοπός σας να τα κλείσετε και αυτά και να τα μεταφέρετε στον δρόμο σας...... όπως το ΚΤΕΛ, που κάποιος είπε (σε κόσμο μπροστά μάλιστα) ότι πάει όπου γουστάρει. 
Για τον ίδιο λόγο και το ΟΤΕ και η ΔΕΗ και η Δ.Ο.Υ πάνε τώρα και αυτές όπου γουστάρουν, βέβαια την επαύριον, ψηφίσματα και διαμαρτυρίες θα κάνουμε μπας και ξαναγυρίσουν εκεί που ήταν πρώτα .....αλλά μάταια. Ότι φεύγει δεν ξαναγυρίζει.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: