Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΥΚΕΤΟ


Οι μεγάλες περικοπές στη χρηματοδότηση του κράτους προς την Αυτοδιοίκηση έφεραν μοιραία και το πρώτο επίσημο λουκέτο σε δήμο τη χώρας: Ο Δήμος Αχαρνών κατέβασε ρολά από την περασμένη Τρίτη επ' αόριστον λόγω της δεινής οικονομικής του κατάστασης. Η πορεία του ήταν προδιαγεγραμμένη, με το δεδομένο ότι είναι ένας από τους επτά δήμους που, δεν πλήρωσαν τους μισθούς των εργαζομένων.
Οι εφτά δήμοι που δεν πλήρωσαν το προσωπικό τους το πρώτο 15νθήμερο του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες είναι οι: Περάματος, Αίγινας, Τρικκαίων, Καρδίτσας (ωστόσο ο δήμαρχος υποστηρίζει ότι καταβλήθηκαν), Αχαρνών και Καισαριανής. Σε αυτούς πρέπει να προστεθεί και ο Δήμος Τήλου, ο οποίος ναι μεν δε βρίσκεται στη λίστα της ΕΑΠ -καθώς δεν έχει ενταχθεί ακόμη σε αυτή-, αλλά σύμφωνα με δηλώσεις της δημάρχου, έχει να καταβάλει μισθοδοσία τρεις μήνες.
- Είμαι σίγουρος ότι εντός ολίγου θα υπάρχουν και άλλοι, και από τα λεγόμενα των "ειδικών" ακόμα και ο δικός μας κινδυνεύει....

Δεν υπάρχουν σχόλια: