Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΟΔΟ.....ΣΦΑΙΡΙΚΑ

Τι διαβάζω στο ιντερνέτ...ο δήμαρχος Χανίων κάλεσε τα ΜΑΤ επειδή λέει διαμαρτυρήθηκαν οι φίλαθλοι του ΑΟΧ στις προτάσεις του..... Το αποτέλεσμα δεν έγινε γνωστό ....αλλά μάλλον έχασαν του ΑΟΧ.
Ευτυχώς εμείς εδώ τα συμβούλια για τα ποδοσφαιρικά τα κάνουμε μεσημεριάτικο και με καθυστέρηση ώστε οι φίλαθλοι να απογοητεύονται και να μην παρευρίσκονται...... Και μια και μιλάμε για ποδοσφαιρικά έμαθα ότι θα υπάρχει κάθε Δευτέρα βράδυ αθλητική εκπομπή μια τα Καστελλιανά δρώμενα και όχι μόνο, από το ιντερνετικό ραδιόφωνο της ΝΕ.ΚΙ. Καλορίζικοι!
Και μια είδηση....τελικά θα κάνουμε σκεπαστή εξέδρα στο γήπεδο Κισάμου με ...χορηγία....του γνωστού μας χορηγού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: