Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, συνεδρίασε εκτάκτως την Τρίτη 25/09/2012 και εκφράζει ρητά την κατηγορηματική του αντίθεση στην ανακοινωθείσα κατάργηση της ΔΟΥ και του Ειρηνοδικείου Κισάμου, σύμφωνα με πρόσφατες αποφάσεις του Υπουργείου Οικονομικών.
Συντάσσεται με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου 153/2012 στις 24/09/2012 για συντονισμό ενεργειών και αντιδράσεις στο κλείσιμο της Δ.Ο.Υ και του Ειρηνοδικείου και την εν γένει αποψίλωση των υπηρεσιών στο Δήμο μας.
Εκφράζει για άλλη μια φορά την έντονη αγωνία του εμπορικού κόσμου της Κισάμου για τις αρνητικές εξελίξεις στην ελληνική οικονομία και στο πλαίσιο αυτό, δηλώνει την ενεργή παρουσία του στις κινητοποιήσεις στις 26-28 Σεπτεμβρίου 2012.
Προασπίζοντας την ιδεολογία των συντονισμένων, ουσιαστικών και μεθοδευμένων κινήσεων έτσι ώστε να υπάρχουν τα μέγιστα αποτελέσματα, προτείνουμε τον συντονισμό περαιτέρω δράσεων, που θα αποφέρουν άμεσα και ουσιαστικά αποτελέσματα.
Κατόπιν αυτών, αποφασίζουμε:
1. Την ενεργό συμμετοχή του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου στις κινητοποιήσεις του Δήμου Κισάμου στις 26-28 Σεπτεμβρίου 2012
2. Το συμβολικό κλείσιμο των καταστημάτων την Παρασκευή 28/09/2012 έως τις 10.00πμ
3. Το συντονισμό περαιτέρω ενεργειών, τις οποίες έχει ήδη προτείνει ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, σε συνεργασία με το Δήμο Κισάμου και άλλους φορείς. 
Για το ελληνικό εμπόριο το κλείσιμο των καταστημάτων είναι πλέον εφιάλτης και εξαναγκασμός και όχι τρόπος διαμαρτυρίας. 
Ωστόσο, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δημοτικού Συμβουλίου Κισάμου, καλούμε τους καταστηματάρχες του τόπου μας , την Παρασκευή 28/09/2012 να ανοίξουν τα καταστήματα τους, μετά τις 10.00πμ σε ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: