Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Ο ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗΣ

Ο “Αρχοντοχωριάτης” από το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης....
Σήμερα Τετάρτη 18/8 θα βρίσκεται στο Άλσος Αγ. Αποστόλων. Είσοδος ελεύθερη. 
Αύριο Πέμπτη19/8 στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Πλατανιά. Είσοδος 10 ευρώ. 
Παρασκευή 20/8 στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου. Είσοδος 15 ευρώ. 
Σάββατο 21/8 στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου - Λυκείου Παλαιόχωρας. Είσοδος 10 ευρώ. 
Κυριακή 22/8 στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αρωνίου. Είσοδος ελεύθερη. 
Δευτέρα 23/8 στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Καντάνου. Είσοδος 15 ευρώ.
Εντάξει βρε παιδιά ολάκερος θίασος έρχεται στις γειτονιές μας, με γνωστούς ηθοποιούς, αλλά αυτό το τραγελαφικό με την τιμή εισόδου που συμβαίνει στο νομό, δεν έχει προηγούμενο. 

-Είσοδο ελεύθερη, είσοδο 10 Ε, είσοδο 15 Ε. Κατανοώ ότι δίχως εισιτήριο, μαζεύονται χιλιάδες κόσμου, που δυσκολεύει την παρακολούθηση του έργου - ο δικός μας δήμος έχει κακές εμπειρίες τις χρονιές που το έκανε- από την άλλη η κοινωνική προσφορά του δήμου προς τους κατοίκους με εισιτήριο πάει στον βρόντο. 
Τουλάχιστον, ας μοιραστεί η διαφορά, αν δεν έχουν μαμ οι δήμοι να πληρώνουν, και πρότερα να συνεννοηθούν για μια καλή τιμή ... 5ε παντού.
6μελής οικογένεια θέλει 90ε στο Καστέλι, (0)μηδέν στους Αγίους Αποστόλους, και 60ε στην Παλαιόχωρα.
Άραγε τι να διαλέξουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: