Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΤΩΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Nα μην περιμένουν φέτος οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου δωρεάν φορητό υπολογιστή, μιας και το υπουργείο αποφάσισε ότι είναι ένα περιττό έξοδο!!!
"Χρησιμοποιούνται μόνο για να παίζουν τα παιδιά", ανέφερε κυνικά η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου.
Και συνέχισε: "Λυπούμαι που το λέω, αλλά προβλήματα περιπλοκότητας του λογισμικού(!!!) αποτρέπουν και εκείνους ακόμη τους μαθητές που έχουν τους φορητούς υπολογιστές να τους χρησιμοποιήσουν σωστά και αποτρέπουν βεβαίως τους μη επιμορφωμένους καθηγητές τους(!!!) από το να τους βοηθήσουν."

Υπενθυμίζεται ότι πέρσι στην αρχή της σχολικής χρονιάς, είχαν μοιραστεί στους μαθητές της Α' Γυμνασίου από την «σπάταλη» κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, περισσότεροι από 150.000 φορητοί υπολογιστές.
ΠΗΓΗ

Τελικά αυτή η κυβέρνηση έχει μια περίπλοκη λογική, και δεν μπορεί ούτε την παιδεία να βοηθήσει. Μάλιστα είναι τόσο περίπλοκη η σκέψη μερικών υπουργών και Γ.Γ, που νομίζεις ότι μεταφράζουν την σκέψη τους έτσι ώστε να μην την καταλαβαίνουμε!!! Από την άλλη, οι επιμορφωμένοι καθηγητές θέλουν αλλά .... δεν μπορούν!           
Τι άραγε είναι τούτο που κρατάει ο Πρωθυπουργός μας........και μας είχε ταράξει τον μορφωτικό μας ορίζοντα... λίγο πριν πάρει τα ηνία αυτής της χώρας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: