Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ

Ο παράγοντας-κλειδί για την επιτυχία της απεξάρτησης, από τα κόμματα και τα βαρίδια της πολιτικής (όπως βέβαια ισχύει και για όλες τις εξαρτήσεις) είναι πόσο ισχυρή προσωπικότητα διαθέτει, ο αποφασίζων, ανεξαρτήτου βαθμού εξάρτησης. Επειδή η όλη διαδικασία του πολιτικού κόσμου τα τελευταία χρόνια ήταν ανθυγιεινή, επικίνδυνη και πανάκριβη, πολλοί ήταν είναι αυτοί που σκέφτηκαν να την κοπανίσουν για τα ντοματοαγγουράκια του πατρικού τους, αλλά επειδή και αυτή η απόφαση θέλει θάρρος, αποφάσισαν να λακίσουν στο "πληγωμένο" και παραδόξως άνευ ουσίας ανεξαρτοαυτόνομο καθεστώς!!
Μην ξεχάσετε ότι ακόμα και η Κρήτη ουδέποτε υπήρξε ανεξάρτητο κράτος, αλλά μια (ημι)αυτόνομη και πλήρως ελεγχόμενη περιοχή από τους..ισχυρούς !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: