Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΚΑΝΕΙ ΓΚΕΛ.....


ΝΤΙΝ.....  Η Περιφέρεια Κρήτης είχε ζητήσει από την Πυροσβεστική να τοποθετήσει μόνιτορ στα γραφεία της ώστε να παρακολουθεί σε 24ωρη βάση το φοινικόδασος της Πρέβελης, ωστόσο η Πυροσβεστική αρνήθηκε επειδή, όπως υποστηρίζει, δεν έχει αρμοδιότητα για την πρόληψη και έλαβε εξάλλου το αίτημα πολύ αργότερα από ότι ισχυρίζεται η Περιφέρεια. Ο κ. Καρούντζος διέταξε την Τρίτη Ε.Δ.Ε για το σύστημα πυρανίχνευσης, το οποίο χρηματοδοτήθηκε με 1,2 εκατ. ευρώ αλλά ουδέποτε λειτούργησε.
ΝΤΟΝ....  Ο αρχιπύραρχος περιφερειακός Διοικητής Κρήτης της Πυροσβεστικής, Νικόλαος Τζίφας, δήλωσε όμως ότι «εν μέσω αντιπυρικής περιόδου, ούτε επιτροπές γίνονται, ούτε τέτοιες αποφάσεις μπορούν να ληφθούν. Η Πυροσβεστική είναι για την καταστολή και όχι για την πρόληψη, τομέας ο οποίος ανήκει στη δασική υπηρεσία, σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα του 1998».

 - Τελικά έσκασε το μπαλάκι, γιατί στο δεύτερο γκελ, βρήκε καρφί .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: