Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜ ΟΙ ΜΠΙΣΤΟΛΙΕΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δ/νσης Δασών Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης καθορίζεται η διάρκεια της κυνηγετικής περιόδου, για τον  κυνηγετικό χρόνο  2010-2011 από 20 Αυγούστου 2010 μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2011. Τα επιτρεπόμενα να κυνηγηθούν είδη,  αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα. 
ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ
Λαγός, Πετροκούναβο.      
ΠΟΥΛΙΑ                                                                                      
Σιταρήθρα, Φάσα, Αγριοπερίστερο, Ορτύκι, Τρυγόνι, Τσίχλα, Δενδρότσιχλα, Κοκκινότσιχλα, Γερακότσιχλα, Κότσυφας, Καρακάξα, Κάργια, Κουρούνα, Ψαρόνι, Μπεκάτσα, Πέρδικα, Σφυριχτάρι, Κιρκίνι, Πρασινοκέφαλη, Σουβλόπαπια, Σαρσέλα, Χουλιαρόπαπια, Κυνηγόπαπια, Τσικνόπαπια,          Φαλαρίδα, Φλυαρόπαπια, Ασπρομετωπόχηνα, Νερόκοτα, Μπεκατσίνι, Καλημάνα           

Δόξα το θεό σπουργίτες δεν αναφέρονται.... οπότε την βγάλαμε και για φέτος, ..οεοε!!
!
 ΣΑΔΕΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ...άκου εκεί πετροκούναβο!!! Αυτό το ζωντανό θέλουν να φάνε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: