Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ;

H κριτική για τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού γίνεται πάντα στο τέλος λένε, εγώ όμως θα γράψω την γνώμη μου για να διαβάσουν εκεί στο δήμο, αν την διαβάσουν. Έμαθα ότι αναβάλλεται η εκδήλωση της Φωτούλας, επειδή εκείνη την μέρα η νεολαία Κισάμου φέρνει τους Χαίνιδες. Δεν ξέρω ποιοι κανονίζουν το πρόγραμμα και πως μπορούν να πετούν την Φωτούλα, που τόσα έχει προσφέρει για τις εκδηλώσεις στην Κίσαμο! Όμως, κάποιοι πρέπει να αρχίσουν να εκτιμούν τα "τσάμπα"...... Γι' αυτό τον λόγο κάνω μια πρόταση και αν την διαβάσουν εκεί στο δήμο ας την υλοποιήσουν. 
- Το θέμα της Φωτούλας φέτος ήταν η θάλασσα και ο λόγος που θα γινόταν στην παραλία του Τελωνείου. Μιας και οι Χαίνιδες μας τα χάλασαν λέω, ο κ. Χινόπουλος καλός επιχειρηματίας δεν θα χαλάσει το χατήρι του δήμου αν διαθέσει μια μέρα, κατά προτίμηση Τεταρτοπεμπτοπαρασκευή το καραβάκι του, να μπουν όσοι αγαπούν την Φωτούλα και να μας "φέρει ένα κύκλο" στο κόλπο ακούγοντας την Φωτεινή να απαγγείλει και τα παιδιά της πόλης μας να παίζουν γνωστά θαλασσινά τραγούδια. Ταιριάζει και δεν θα πάει χαμένη μια εκδήλωση που πολλοί περιμένουμε! Για σκεφτείτε το και μετά ας τιμήσουμε και υπόλοιπους που αγωνίζονται για να προβάλουν τις χαρές της πόλης μας!
Μην φανεί η προχειρότητα σας τώρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: