Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΝΤΩΝΗΣ

Ο μπάρμπα Αντώνης γύρισε προχθές από τις διακοπές του. Προτίμησε Ελλάδα, προτίμησε Ελαφονήσι, και πέρασε καλά. Έτσι όλη την μέρα χθες μας έλεγε ιστορίες από την βόλτα του, βέβαια σε μια αναλαμπή του πέταξε το εξείς καταπληκτικό:
"Το πρόγραμμα κατ' οίκον βοήθεια της Επαρχίας Κισάμου, ψιλο - χρηματοδοτείτε από τους δήμους (οι περισσότεροι όμως δεν δίνουν τίποτα) και από το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου. Είναι ένα πρόγραμμα ζωής για τα γερατειά του τόπου των ορεινών χωριών. Στον δήμο Ιναχωρίου το πρόγραμμα στηρίζεται εξ' ολοκλήρου με χρήματα από την δημοτική επιχείρηση. Λοιπόν σε αυτήν την δημοτική επιχείρηση έκαναν έλεγχο και δεν βρήκαν ΤΙΠΟΤΑ το μεμπτό τα σαΐνια, μάλιστα έψαχναν 9 ώρες και παντού! Φυσικά αλλού δεν πήγαν..γιατί μόνο "αυτός" τους πονάει!!."
Του χρόνου θα πάω διακοπές στο Κεδρόδασος, μάλιστα θα κατασκηνώσω είπε με νόημα στο τέλος !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: