Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

''Σελίδες Υπουργείων και Πρωθυπουργού με ενιαίο μενού εισόδου και καταλόγων''
Όχι χώροι αυτοπροβολής και συνχίσεως των επισκεπτών.
Οι Σελίδες των Υπουργείων είναι για τους πολίτες επισκέπτες και τις ανάγκες των πολιτών και όχι ιδιοκτησία των εκάστοτε υπουργών.

Αγαπητέ blocer
Θέλω να σε παρακαλέσω, να υποστηρίξεις την ανωτέρω πρόταση σταθεροποίησης της εισόδου των υπουργείων, υπέρ του πολίτη επισκέπτη, με Σελίδες Υπουργείων με ενιαίο μενού εισόδου και καταλόγων της Ελληνικής Κυβέρνησης.
Επίσης απαραίτητο είναι το ίδιο και για την σελίδα του Πρωθυπουργού, να είναι σταθερής απεικόνισης και όχι διαφημιστικό του φυσικού προσώπου του εκάστοτε πρωθυπουργού όπως και των υπουργείων να μην είναι διαφημιστικά των φυσικών προσώπων, τα οποία πολιτικά πρόσωπα μπορούν να διαθέτουν προσωπικές σελίδες για την αυτοπροβολή τους.
Η μέχρι και σήμερα διαρκούσα θεατρική η αλλιώς κινηματογραφική παρουσίαση των σελίδων των υπουργείων σαν πασαρέλες και αυτοδιαφημίσεις προσώπων και σχεδιασμών στην οθόνη, μας είχε σπάσει τα νεύρα.
Σημαντικότατο είναι να καθιερωθεί όπως και με το αναφερόμενο με 140 σελίδες προεδρικό διάταγμα : Kodikooiisi Kyvernisi & Kyvernitika Organa PD_63_2005.pdf στην σελίδα σας, το ενιαίο αυτό διαχρονικά.
Το αίτημά μου αυτό έρχεται ως έκφραση του ίδιου αιτήματος πάρα πολλών πολιτών και μελών του σωματείου μας Ένωση Καταναλωτών ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ και ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ.

Γιάννης Αννουσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: