Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

ΤΟ QUIZ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ

Α) Πόσοι επιβάτες τελικά από το Ρέθεμνος μπαίνουν στο Βιτσέντζος Κορνάρος, για να πάνε στον Πειραιά με ενδιάμεσες στάσεις στο Καστέλλι τα Αντικύθηρα και τα Κύθηρα;
Β) Οι υπόλοιποι Ρεθυμνιώτες πως πάνε στον Πειραιά ;
Γ) Τι θα κάνει ο Εισαγγελέας αν μάθει ότι το καράβι πάει 3 φορές την βδομάδα στο μέσον της Κρήτης .........για να αράξει;
Και τέλος !
Δ) Ποιος χαίρετε γι αυτήν την κατάσταση;
Για να κερδίσετε πρέπει να απαντήσετε και στις 4 ερωτήσεις, τα δώρα των νικητών θα ανακοινωθούν μόλις καθελκυστεί το Μυρτιδιώτισσα.
Σα δε ντρέπονται !!

2 σχόλια:

Urrie M είπε...

Οί απεγνωσμένοι...

Οι υπόλοιποι ..πάνε κολυμπόντας (πιό γρήγορα θα φτάσουν)

..απλά Θ'αλλάξει πλευρό...

Οι εντός..οι (φαινομενικά) εκτός..
και επί τα αυτά...



....Τί κερδίζω??????? :)))

Ξέρω, ξέρω ...μία κρουαζιέρα με το πολύτελέστατο Βιτσέντζος Κορνάρος!

χαχαχα :)

bantimary είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟ.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΜΑ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΣΕ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 2.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗ ΣΙΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΑΡΓΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΡΟΙΩΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΧΑΝΙΩΝ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΜΑΣ (ΑΡΧΟΝΤΩΝ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΘΟΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΡΧΟΝΤΟΙ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ.ΘΥΜΑΜΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΙΚΑΝ ΑΠΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ. ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΙΚ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ .
ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΠΑΡΑΦΟΡΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ (ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΑΡΑΞΙΩΝ )ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΗΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΤΡΩΝΕ ΤΣΙ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥΣ.
ΑΗΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΚΡΙΣΗ .Ε ΠΩΣ ΝΑΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΚΑ?

ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟ.
ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ.ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Η ΙΔΡΥΣΗ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ.
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΣ, ΤΖΙΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ.

ΑΥΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΙΑΝΕΝΟΥΣ ΑΥΤΙ .
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ .........................