Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ

Δεν μας έφταναν τα άλλα, είχομε και τα 8 μποφόρ που δεν αφήναν το "Βιτσέντζος Κορνάρος" να δέσει στο λιμάνι του Καβονησίου. Στο λιμάνι μας που ο μόνος καιρός το πιάνει (Νοτιοανατολικός) τα κύματα είναι αυτήν την στιγμή πάνω από 2 μέτρα δημιουργώντας πολλά προβλήματα στο καράβι. Τελικά κατάφερε με καθυστέρηση 5 ωρών να δέσει.
Εμείς παρά την ατυχία του στο πρώτο δρομολόγιο, του ευχόμαστε καλά ταξίδια και το καλωσορίζουμε στο λιμάνι μας.
Πιστεύω κατά την αποχώρηση του στις 19.00 σήμερα, για Αντικήθυρα, να έχει τον ανάλογο κόσμο στο παρθενικό του ταξίδι απο την Κίσαμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: