Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !!!!!










Στο διαδίκτυο μπορείς να βρεις ότι θέλεις! Λοιπόν στην σελίδα
http://axiologisibouleytwn.wordpress.com/ μπορείς να βρεις, αλλά και να γράψεις αν επιθυμείς, σχόλια για όλους τους βουλευτές του κοινοβουλίου μας. Στην δεξιά στήλη με τίτλο βουλευτές, υπάρχουν όλοι οι εκλεγμένοι μας με αλφαβητική σειρά. Δεν μένει παρά να πατήσετε πάνω στο όνομα που επιθυμείτε. Εγώ βρήκα και διάβασα για τους:
Βολουδάκης Μανούσος-Κωνσταντίνος με 49 σχόλια
Μαρκογιαννάκης Χρήστος με 82 σχόλια
Νικηφοράκης Στυλιανός με 33 σχόλια
Σκουλάκης Εμμανουήλ με 35 σχόλια
Παρακάτω υπάρχουν σχόλια και για πρώην βουλευτές, π.χ
Χριστοδουλάκης Νικόλαος με 23 σχόλια, Κεφαλογιάννης Ιωάννης με 32 σχόλια.
Βέβαια τα περισσότερα σχόλια είναι στην σελίδα του Πρωθυπουργού κ. Καραμανλή 1228, μετά είναι του αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κ. Παπανδρέου με 1082 και ακολουθούν
Αλέκος Αλαβάνος με 393
Γ. Καρατζαφέρης με 204
και πολύ κοντά η κ. Α. Παπαρήγα με 202 σχόλια. Αξίζει να την επισκεφθείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια: