Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

1Ε το ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ + ΦΟΡΟΥΣ


Μια νέα αεροπορική εταιρεία που εκτελεί τα δρομολόγια στην γραμμή Χανιά – Αθήνα, για κάποιο χρονικό διάστημα, όρισε ως τιμή εισιτηρίου στην γραμμή, το ένα (1)
ευρώ, το οποίο – λέει – με τους φόρους θα φτάνει στα 19-20 ευρώ. Το παράξενο βέβαια δεν είναι το 1 Ε που είναι προσωρινό αλλά τα 19Ε που σαν μαμάκες πληρώνουμε, φόρο αεροδρομίου. Μετά κουβεντιάζουν για κρίση. Αξιοσημείωτο δε στην πολύ επίκαιρη ερώτηση του κ. Νικηφοράκη προς τον Υπουργό Μεταφορών κ. Στυλιανίδη είναι το παρακάτω πινακάκι με τους φόρους στα άλλα αεροδρόμια.

Αθηνών - «Ελευθέριος Βενιζέλος» 29 Ε
Χανίων - «Ι. Δασκαλογιάννης» 19 Ε
Ηρακλείου - «Ν. Καζαντζάκης» 19 Ε
Βαρκελώνη 7,5 Ε
Μιλάνο (Μαλπένσα) 11 Ε
Μαδρίτη 7,5 Ε
Μαγιόρκα 7,5 Ε
Κανάρια Νησιά (Τενερίφη) 6 Ε
Λισαβόνα 14 Ε
Βερολίνο (Σενέφελντ) 12 Ε
Στοκχόλμη 17 Ε
Άμστερνταμ 18 Ε
Λονδίνο (Κάτγουικ) 18 Ε
Βλέπετε τα αεροδρόμια της Ισπανίας είναι 3 φορές κάτω απο τα δικά μας, μετά λέμε γιατί έχουν περισσότερο τουρισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια: