Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΚΙΣΑΜΙΤΗΣ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Θρηνεί η Ελληνική Αστυνομία, θρηνεί και η Κίσαμος.
Ένας Αστυνομικός "έπεσε", στην προσπάθειά του να τιμήσει τον όρκο του. Ο 36χρονος αστυφύλακας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από ληστές που μόλις είχαν ληστέψει την Τράπεζα Κύπρου στη Νίκαια. Ο αστυφύλακας ήταν εκτός υπηρεσίας, αλλά αντιλήφθηκε τους ληστές και τους ακολούθησε. Λίγα τετράγωνα παρακάτω οι ληστές τον σκότωσαν...
Ο 36χρονος δεν είχε βγάλει το όπλο του, το οποίο είχε στην τσάντα του, καθώς πρόθεσή του ήταν να δει που κατευθύνονταν οι ληστές, ενημερώνοντας τους συναδέλφους του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυφύλακας είδε τα πρόσωπα των ληστών, καθώς είχαν βγάλει τις κουκούλες, θα ήταν σε θέση να τους αναγνωρίσει και γι' αυτό τον δολοφόνησαν! Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία και ελπίζουμε να καταφέρουν να συλλάβουν τους αδίστακτους δολοφόνους, που χωρίς κανέναν ενδοιασμό αφαιρούν ζωές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: