Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ SEATRAC ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΩΛΟΥΣ

 Ο Δήμος Κισάμου, σε συνεργασία με την εταιρία Τobea, προχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα στην εγκατάσταση της ράμπας του συστήματος Seatrac στην παραλία Mαύρου Mώλους. Για να ολοκληρωθεί και να τεθεί σε λειτουργία το σύστημα, αναμένεται από την Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων η έκδοση της σχετικής άδειας, μετά από αίτημα που έχει κάνει ο δήμος.
Το Seatrac δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συμπολίτες μας με ειδικές κινητικές ανάγκες, να έχουν ασφαλή και αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα. Επίσης, είναι βοηθητικό εργαλείο για τις οικογένειες και τους φροντιστές τους να απολαύσουν πιο εύκολα την θάλασσα μαζί με τους αγαπημένους τους.
 Η ισότητα στην πρόσβαση πρέπει να αποτελεί μία αυτονόητη πραγματικότητα για όλους και πρόθεση της Δημοτικής αρχής είναι να τοποθετηθούν περισσότερες αντίστοιχες συσκευές από την επόμενη θερινή περίοδο.
 Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: