Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ

- Για πάμε σιγά σιγά...
Παρτσαλάκης✓
Μουντάκης ✓
Θεοδωρογλάκης ✓
Σταθάκης ✓
Φραγκιουδάκης ✓
Μυλωνάκης;
Και κλείσαμε ...
Φυσικά το ερώτημα που πλανάται είναι αν θα φτάσουν στον τερματισμό όλοι.. ή αν στην πορεία γίνουν συνενώσεις. 
Πάντως όλοι είναι αισιόδοξοι ότι θα βρεθούν στον "τελικό" ..Λογικό να μην έχουμε δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή εκτός μικρών πιθανοτήτων και σίγουρα δεν θα είναι έκπληξη αν στην δεύτερη Κυριακή δεν δούμε μια από τις παλιοκαραβάνες. 
Το μόνο που με προβληματίζει είναι τι θα μας υποσχεθούν οι παλιοί και τι θα μας πουν οι νέοι ... 
Τι μπορεί να είναι αυτό που θα μας κάνει να αλλάξουμε την διάθεση μας προς όλους αυτούς που τόσα χρόνια δεν μας έκαναν τίποτα; 
Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα βρουν... αλλά η φαντασία μου δεν φτάνει να το μαντέψω ..

Η Ν.Δ φαίνεται ότι δεν μπορεί να αποφασίσει ευθέως ποιον υποψήφιο θα στηρίξει στις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου στην Κίσαμο. Είναι ελαφρώς διχασμένη και η αλήθεια είναι ότι θυμίζει λίγο πολύ τις βλακείες που έκανε πάλι στην Κίσαμο, ο ΣΥΡΙΖΑ προ εθνικών εκλογών. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνουν και αυτοί της Ν.Δ σκορποχωρι και θα πιάσουν τον παλμό των δημοτών ...  Δεν χρειάζεται στήριξη κανείς... όσο κι αν την επιδιώκουν οι υποψήφιοι, γιατί αν γίνει αυτό τότε είναι σαν να μας θεωρούν  ανίκανους .. να αντιληφθούμε τον καλυτερότερο.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: