Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑΣ

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γραμβούσας, με την υποστήριξη και τη συνεργασία του Δήμου Κισάμου, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας, την καθιερωμένη ετήσια, Κεντρική Εκδήλωση του Συλλόγου.
Θα είναι χαρά & τιμή για εμάς να παρευρεθείτε στη μουσικοχορευτική βραδιά, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24/07/23 στον προαύλιο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων του Συλλόγου, στα Κουτουφιανά Γραμβούσας.
Έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τις ολοκληρωμένες δράσεις μας, αλλά και να δεσμευτούμε ξανά, για νέα σημαντικά έργα που αφορούν τα παιδιά μας! Συνεχίζουμε να κάνουμε τα όνειρα, πράξη.
Πιστοί στην Κρητική Κουλτούρα & Παράδοση, θα ταξιδέψουμε με τους ήχους των
Αναστάση Μπούχλη Αντώνη Κουράκη!!!!
Μαζί μας ο Χορευτικός Σύλλογος "Η Κίσαμος"


Δεν υπάρχουν σχόλια: