Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΦΙΛΩΝ Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΚΙΣΣΑΜΟΥ

Ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων Ε.Ε.Ε.Εκ. Κισσάμου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τις οικογένειες που πρόσφεραν χρήματα στον σύλλογο για τις ανάγκες του Ειδικού Σχολείου Κουτουφιανών κ. κ. Σταθάκη Αρτεμίου αντί μπομπονιερών στην βάφτιση του παιδιού τους και Βαïδομαρκάκη Κωνσταντίνου για τον γάμο και την βάφτιση του παιδιού τους.
    Επίσης, τους κ.κ. Μαστοράκη Θεοδόση, Horst Wosthoff και Routh Zozef που πρόσφεραν χρήματα από το υστέρημα τους για να ενισχύσουν το σχολείο.
    Τελειώνοντας, ευχαριστεί τον Δήμο Κισσάμου και την Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισσάμου (Ε.Πο.Φ.Ε.Κ.) για την άψογη συνεργασία στην πραγματοποίηση της σχολικής γιορτής στο Ειδικό Σχολείο Κουτουφιανών και τα ζαχαροπλαστεία Παπαδάκη Δημητρίου & Αφοί Σημαντηράκη για το κέρασμα που προσέφεραν και το Πρατήριο Cleaning – Παντελάκη Βασιλικής για την προσφορά σε ότι ζητήθηκε (πιάτα – ποτήρια – χαρτοπετσέτες).
Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ το δίνει στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γραμβούσας που κάθε φορά που το σχολείο χρειάζεται κάτι είναι πάντα δίπλα του. Έτσι και σε αυτή την γιορτή παραχώρησε εξ ολοκλήρου τον χώρο του Συλλόγου για τις ανάγκες του θεατρικού.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: