Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΙΣΑΜΟΥ

Σοβαρά προβλήματα με το νερό ύδρευσης αντιμετωπίζουν εδώ και δέκα ημέρες τα χωριά σε μεγάλο μέρος του Δήμου Κισάμου.
Οι κάτοικοι των χωριών Χρυσοσκαλίτισσα ( Τοπική κοινότητα Βάθης), Λιβάδια (Τοπική κοινότητα Αμυγδαλοκεφαλίου), όπως στη συνοικία Μπενουδιανών-Αγ. Κωνσταντίνου  (Τοπική κοινότητα Πλατάνου) πριν από δεκαπέντε ημέρες, δεν έχουν να πιούν νερό το 2023.
Στις διαμαρτυρίες των κατοίκων η δημοτική αρχή απαντά «ότι δεν υπάρχει νερό».
Θεωρούμε τουλάχιστον απαράδεκτη και υποκριτική, τόσο από μεριάς του Δήμου αλλά και από το κεντρικό κράτος, αυτή την αντιμετώπιση.
Να παρθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα από τον Δήμο, την πολιτεία και όλους τους εμπλεκόμενους αρμόδιους φορείς ώστε να επανέλθει η ύδρευση στους κατοίκους των χωριών.
Να τελειώσει και να μπει σε λειτουργία η γεώτρησης στη Κεραμωτή της  κοινότητας Αμυγαλοκεφαλίου. 
Για την Λαϊκή Συσπείρωση Κισάμου 
Ο Δημοτικός Σύμβουλος
Φραγκιουδάκης Γιώργος



Δεν υπάρχουν σχόλια: