Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

ΗΡΘΕ..ΗΡΘΕ...ΗΡΘΕ...

Καλορίζικο και αχρείαστο....
 Ήρθε επιτέλους σήμερα στην Κισαμο το πρώτο καινούργιο ασθενοφόρο απο ιδρύσεως του Κέντρο Υγείας Κισάμου. Είναι απο τα υποσχόμενα ασθενοφόρα της περιφέρειας Κρητης, και παραδόθηκαν σήμερα από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Νεκτάριο Παπαβασιλείου στους εκπροσώπους των Κέντρων Υγείας Κισάμου, Χώρας Σφακίων, Αγίας Φωτεινής και Αρκαλοχωρίου, αρμοδιότητας και ευθύνης της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.

Τις επόμενες μέρες σίγουρα θα υπάρξει πόλεμος ανακοινώσεων για την "πατρότητα" του νέου μας ασθενοφόρου...δεν έχω καμία αμφιβολία επί αυτού. Μάλιστα πριν ακόμα φτάσει στην Κίσαμο το νεο απόκτημα του Κέντρου Υγείας, η βουλευτής της Ν.Δ κ Σέβη Βολουδάκη έστειλε σε όλα τα ΜΜΕ την ακόλουθη ανακοίνωση.
-"Η κυβέρνηση τηρώντας πιστά τις προεκλογικές της δεσμεύσεις δίνει έμφαση στην ενίσχυση και θωράκιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας. Στο πλαίσιο αυτό, παραδόθηκαν σήμερα το πρωί, στις εγκαταστάσεις της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, ακόμη τέσσερα νέα, υπερσύγχρονα ασθενοφόρα οχήματα, τα οποία πρόκειται να διατεθούν για τις ανάγκες των Κέντρων Υγείας Κισάμου, Χώρας Σφακίων, Αγίας Φωτεινής και Αρκαλοχωρίου."

Είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν και άλλες... ενδεχομένως και ντόπιες. ... λογικό το βλέπω, και εδώ πρέπει να πω ότι σε τέτοια θέματα εμείς οι απλοί θεατές - κάτοικοι χαιρόμαστε μόνο για το αποτέλεσμα. 
Καλορίζικο αχρείαστο και ευχαριστούμε όλους όσους προσπάθησαν να μας φέρουν ένα καινούργιο ασθενοφόρο στην Κίσαμο των 20.000 κατοίκων (συν Πλατανιά ) και των 25.000 καθημερινών επισκεπτών του Δήμου μας.
Υ.Σ Πανηγυρίζουμε για τα αυτονόητα.. φαντάσου να μας κάνουν και καμία έκπληξη κάποτε..

Δεν υπάρχουν σχόλια: