Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η 4η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιουλίου η πολιτική
συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ, με θέμα «Συνεχίζουμε! 100% Λαϊκή
Μαχητική Αντιπολίτευση! Η ελπίδα για τον λαό είναι εδώ!». Στη συγκέντρωση παρουσιάστηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι σε Περιφέρεια Κρήτης και Δήμο Χανίων.
Στη συγκέντρωση παρουσιάστηκαν και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”, Νικήτας Μελισσάκης στον Δήμο Αποκόρωνα, Δημήτρης Ανθούσης στον Δήμο Πλατανιά, Γιώργος Φραγκιουδάκης στον Δήμο Κισσάμου και Γιώργος Γεωργιλάκης στον Δήμο Καντάνου-Σελίνου.

Χαίρει εκτίμησης ο αγαπητός φίλος Γιώργος Φραγκιουδάκης και στην πρώτη του τετραετία στα κοινά του τόπου του απέδειξε τις ξεκάθαρες θέσεις που αντιπροσωπεύει. Καλή επιτυχία του ευχομαι γιατί ειναι απο τους λίγους που έχουν αυτιά και ακούνε.... και δεν τα ξέρουν όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: