Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ

Με την αυτόφωρη διαδικασία συνελήφθησαν από το πρωί περίπου 13 ιδιοκτήτες ομπρελοκαθισμάτων στη Φαλάσαρνα. Πιο συγκεκριμένα από την Αγία Παρασκευή έως και την περιοχή «Κολυμπητό» η «σκούπα» της αστυνομίας δεν εξαίρεσε κανέναν. Οι επαγγελματίες ωστόσο είχαν καταθέσει εμπρόθεσμες αιτήσεις για την ομαλή και σύννομη λειτουργία των ομπρελοκαθισμάτων τους και καταγγέλλουν αντίστοιχα Δήμο Κισάμου και Κτηματική Υπηρεσία για εσκεμμένη κωλυσιεργία στις αδειοδοτήσεις.
Εγώ σας το έλεγα και εσείς δεν με πιστεύατε 
Στο φουλ της σεζόν σκέφτηκε ο δήμος την νομιμότητα της παραλίας.
Ποιος άραγε δυσφημεί τον τόπο δεν έχω καταλάβει.. ακόμα.
Φυσικά κανείς δεν πρόκειται να κρατηθεί από τους 13 ιδιοκτήτες, ούτε θα περάσει από αυτοφώρω διαδικασία, θα δώσει κατάθεση και θα αφεθεί ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα. Κρίμα για τον τόπο να βάζουμε την αστυνομία να συλλαμβάνει πολίτες την ίδια ώρα που η κτηματική βάση των πληροφοριών μου δεν έχει κάνει ούτε ένα έλεγχο.. στην περιοχή ενώ της έχει ζητηθεί.
Και φυσικά για να ζητηθεί από την κτηματική να κάνει έλεγχο στην Φαλάσαρνα, κάποιος την έστειλε και σίγουρα όλοι οι ιδιοκτήτες έχουν το δικαίωμα να μάθουν ποιος είναι αυτός που τους έστειλε την αστυνομία ...να τους ελέγξει επειδή το κράτος κωλυσιεργεί.
Σε λίγο θα ξεβρακωθουν άπαντες σε αυτό τον τόπο... και δεν θα ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε αφού όλα φαίνονται ότι γίνονται από .. μίσος.
Υ.Σ Η αστυνομία έκανε την δουλειά της και συνέλαβε άπαντες γιατί έτσι πρέπει να γίνει, ακόμα και αν η καταγγελία ήταν για έναν. Θεωρώ ότι λειτούργησε όπως έπρεπε... 
Απλά τώρα πρέπει να μάθουμε την παρανομία που έχουν κάνει και γιατί δεν έγινε συμμόρφωση πρώτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: