Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ Η ΚΥΡΙΑ

Όπως γράψαμε και χθες η κυρία με τα κατσαβίδια και τους κόφτες συνελήφθη για άλλη μια φορά λίγες μέρες μετά την αποφυλάκιση της, από αστυνομικούς του Τμήματος Κισάμου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων. 
Στην φώτο την βλέπουμε την στιγμή που έχει μπει σε φούρνο και η κάμερα ασφαλείας την έχει πιάσει να χρησιμοποιεί με μαεστρία δυο κατσαβίδια και ένα κόφτη για να ανοίξει τα συρτάρια. Από την διάρρηξη στις δυο επιχειρήσεις στην πόλη της Κισάμου προχθές, απέσπασε το συνολικό  ποσό των 400 ευρώ. Στην προανάκριση, ομολόγησε και άλλες δυο ληστείες στην πόλη της Κισάμου τον Μάιο φέτος όπου είχε αποσπάσει το ποσό των 470 ευρώ και κάτι βάζα με μέλι και ένα ντενεκέ λάδι.
Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: