Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ .. ΔΙΑΛΕΞΤΕ

Δυο από τις σπουδαιότερες εκδηλώσεις, του καλοκαιριού, της περιοχή μας, οι γιορτές της Ρόκκας αλλά και καθιερωμένη εδώ και πολλά χρόνια μουσικοχορευτική βραδιά του πολιτιστικού συλλόγου Γραμβούσας, φέτος συμπίπτουν και γίνονται την ίδια μέρα και την ίδια ώρα.  
Θα μου πείτε ότι πλέον είμαστε ένας μεγάλος δήμος και μπορούμε άνετα να φιλοξενήσουμε και μια και δυο εκδηλώσεις ταυτόχρονα... όμως δεν μπορούμε να γίνουμε δυο κομμάτια εμείς για να τις δούμε. 
Αλήθεια η ΕΠΟΦΕΚ δεν το ήξερε; Μάλλον λόγο πανδημίας δεν εκδόθηκε το φυλλάδιο εκδηλώσεων, αυτό το υπέροχο πρόγραμμα που μας κατατόπιζε για όλες τις εκδηλώσεις στην επαρχία τα προηγούμενα χρόνια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: