Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

Τα σχολεία του Δήμου μας αλλάζουν, γίνονται σύγχρονα και ασφαλή για όλους τους μαθητές, από το Νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο.
Για πρώτη φορά, στο σύνολο των σχολικών μονάδων του Δήμου μας, τώρα, πριν αρχίσουν τα σχολεία, γίνονται εργασίες που ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια ευρώ. 
Με παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την εγκατάσταση θερμοπροσόψεων στα κτίρια, την αντικατάσταση κουφωμάτων, την αντικατάσταση οροφών, την αντικατάσταση φωτιστικών με νέας τεχνολογίας τύπου LED, την εγκατάσταση νέων μονάδων κλιματισμού, αντικαταστάσεις στεγών κ.α. η νέα σχολική χρονιά, ξεκινάει για τα παιδιά του Δήμου μας, σε ένα μεταμορφωμένο, σύγχρονο, προσβάσιμο και όμορφο περιβάλλον.  
Γιατί μόνο αυτό αξίζει στους μαθητές του Δήμου μας.
Ευχαριστούμε θερμά την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας για την υπερπροσπάθεια.
Παναγιώτης Σημανδηράκης
Δήμαρχος Χανίων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: