Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟ ΜΟΔΙΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΝΤΑΚΗ

Ο Δήμαρχος κ. Μυλωνάκης Γιώργος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κελαϊδής Γιάννης και η Δημοτική αρχή του Δήμου Κισσάμου συγχαίρουν τον αθλητή της Θύελλας Μοδιανάκη Άγγελο για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας  στην Διεθνή Συνάντηση Ελλάς- Κύπρου που διεξήχθη στο Λανίτειο Στάδιο της Λεμεσού.
Η σταθερή και ανοδική πορεία του νεαρού συντοπίτη αθλητή μας είναι η επιβράβευση των κόπων και των θυσιών που καταβάλλει και συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους!
Ακόμα συγχαίρουμε από καρδιάς τον Αστυφύλακα κ. Ιωάννη Μουντάκη που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα της Κισάμου για την αυτοθυσία και το θάρρος που επέδειξε κατά την διάσωση του συνανθρώπου μας από βέβαιο πνιγμό.
Η πράξη του αυτή, καταδεικνύει την αυταπάρνηση, το ήθος αλλά και τον επαγγελματισμό του και αποτελεί παράδειγμα προς όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: