Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΣΚ ΓΙΑ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ

Το Δ.Σ. του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στο ναυαγοσώστη Μιχάλη Πατερομιχελάκη καθώς και το μέλος του Συλλόγου μας κ. Διονύσιο Σεχάι όπου με την άμεση επέμβαση τους, με θάρρος και τόλμη και κίνδυνο της ζωής τους σε ένα πολύ επικίνδυνο σημείο, διέσωσαν λουόμενο ο οποίος κινδύνευσε στην παραλία του Τράχηλα.
Επίσης συγχαίρουμε όλους τους ναυαγοσώστες της περιοχής μας, καθώς για μια ακόμη χρονιά η παρέμβαση τους σε αρκετά περιστατικά, αποδείχτηκε σωτήρια για τους συνανθρώπους μας.
Ο Ν.Ε.Σ.Κ., άλλωστε ως ο μεγαλύτερος σύλλογος της περιοχής και φορέας με κατεξοχήν κοινωνικό πρόσωπο και με πραγματικό ενδιαφέρον για τον τόπο, υπήρξε πρωτεργάτης στην δημιουργία Υπηρεσίας Ναυαγοσώστη το 2012 με αφορμή το τραγικό περιστατικό στην Παραλία του Γηπέδου προβαίνοντας στην πρόσληψη για 3 μήνες Επαγγελματία Ναυαγοσώστη- Διασώστη για την ασφάλεια των λουομένων της Παραλίας Τελωνείου-Γηπέδου, καλύπτοντας με  δικές του δαπάνες τις μηνιαίες αποδοχές την κατασκευή του Πύργου καθώς και τον πλήρη εξοπλισμό, ο οποίος εξυπηρετεί τις ανάγκες έως σήμερα. 
Ευχόμαστε να συνεχίσετε με υγεία και δύναμη, με την ίδια διάθεση και επιμονή το δύσκολο έργο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: