Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

TA ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ

- Γιατί καλέστηκε ο κ. Κουρουμπλής στην κοπή πίτας του Δήμου Κισάμου; Την απορία την είχαν όλοι, αλλά τελικά όσοι παραβρέθηκαν το κατάλαβαν. Ο κ. Κουρουμπλής αισθάνεται Κισαμίτης έτρεφε μεγάλη συμπάθεια στον μακαριστό Ειρηναίο, αποκάλυψε οτι το πρώτο τυπογραφείο που έβγαζε βιβλία για τυφλούς το έφτιαξε ο Ειρηναίος και τέλος τον έχουμε πολύ ανάγκη όλοι μας.... μιας και θα είναι ο μεσολαβητής με την κυβέρνηση για να μην κλείσει το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" που εξυπηρετεί όπως ξέρουμε όλο τον δήμο κατά μήκος και κατά πλάτος. Στο τέλος μάλιστα τον κ. Κουρουμπλή θα τον κάνουμε και επίτιμο δημότη μας κατά πρόταση του Δημάρχου κ. Σταθάκη.
Μια ευχή απο τον σεβασμιότατο μιας και στην αίθουσα είδε και τους δυο, Σταθάκη και Μυλωνάκη, υποψήφιοι όπως πάνε για να κοντραριστούν γι άλλη μια φορά.... τους ευχήθηκε ευγενή συναγωνισμό σε πνεύμα ενότητας, ομόνοιας και αλληλεγγύης.
Τέλος το φλουρί στην πίτα βρέθηκε μην το ψάχνετε....άλλο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: