Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΝ Ή ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ;

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη κατά Αυγή. Όπως βλέπετε σε μας δεν έδωσαν στήριξη ακόμα σε κάποιον, κι μάλλον δεν θα δώσουν.... 
Είναι δίκοπο μαχαίρι και το ξέρουν... αν και τα ονόματα που ακούγονται σαν υποψήφιοι δεν το κρύβουν ότι ανήκουν σε αυτόν τον χώρο.  
Βέβαια και αυτοί προτιμούν μια κρυφή στήριξη παρά μια ανοικτή ανακοίνωση που ενδεχομένως να τους στερήσει κάποιος ψήφους. Δείτε τι συμβαίνει στον Αποκόρωνα.
Πάντως αν κατέβει τρίτος συνδυασμός σίγουρα θα κινηθεί σε αυτόν τον χώρο και δεν είναι κρυφό ποιοι είναι οι επικρατέστεροι υποψήφιοι.  
Να οι εκλεκτοί του ΣΥΡΙΖΑ σε όσους δήμους βρήκε.
– Δ. Αρχανών Αστερουσίων: Μανώλης Κοκοσάλης
– Δ. Βιάννου: Μηνάς Σταυρακάκης
– Δ. Μαλεβιζίου: Μενέλαος Μποκέας
– Δ. Μινώα Πεδιάδος: Ζαχαρίας Καλογεράκης
– Δ. Φαιστού: Γιάννης Νικολακάκης
– Δ. Αγίου Βασιλείου: Γιάννης Ταταράκης
– Δ. Ανωγείων: Μανώλης Καλλέργης
– Δ. Αποκόρωνα: Σταμάτης Σγουράκης
– Δ. Γαύδου: Γκέλυ Καλλινίκου
– Δ. Καντάνου – Σελίνου: Αντώνης Περράκης
– Δ. Χανίων Γιάννης Σαρρής

Δεν υπάρχουν σχόλια: