Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 Στο Προεδρικό μέγαρο υποδέχτηκε, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, τα Κισαμιτάκια σήμερα το μεσημέρι μαζί με τους συνοδούς τους, για να τα συγχαρεί και να τα βραβεύσει και αυτός με την σειρά του για το τραγούδι τους που κατέκτησε την πρώτη θέση σε σχετικό διαγωνισμό για τα τροχαία ατυχήματα.
 Μπράβο για άλλη μια φορά, ιδιαίτερα στους εκπαιδευτικούς τους, που τα συνόδευαν και στην Αθήνα τον διευθυντή του 3ου Δημοτικού σχολείου Κισάμου κ. Αντώνη Σπανουδάκη, τον Γιώργο Χαχλάκη και τον Λευτέρη Κουμή.
Άξιοι πρεσβευτές της περιοχής μας τα νιάτα και εύχομαι να υπάρχει συνέχεια που είναι σίγουρο μιας και έχουν μπει οι βάσεις για κάτι καλό.
Στην βράβευση των μαθητών και το Δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης που παραβρέθηκε μαζί με την σύζυγό του.
Για όσους δεν έχουν δει ακόμα το καταπληκτικό βιντεάκι των παιδιών μπορούν να τον βρουν εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: