Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

ΑΜΥΓΔΑΛΟΚΕΦΑΛΙ 2019

 Aπόλυτα επιτυχημένη η εκδήλωση των συλλόγων Αμυγδαλοκεφαλίου Κεραμωτής και Λειβαδίων που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό σχολείο στο Αμυγδαλοκεφάλι, σχετικά με την πρόληψη, την οδική συμπεριφορά και τα τροχαία ατυχήματα στην Κρήτη.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Κρήτης κ. Γιάννης Λιονάκης παρουσίασε με στοιχεία τα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων τα τελευταία χρόνια και  κάλεσε τους γονείς να είναι αυτοί που να δίνουν το παράδειγμα στα παιδιά τους. 
Όπως επεσήμανε το 2018  είχαμε μόνο στην Κρήτη 58 νεκρούς, ήταν μια από τις χειρότερες χρονιές μετά το 2002 που είχαμε 124 νεκρούς,μάλιστα παρέθεσε μια σειρά από στοιχεία για να δείξει το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει η Κρήτη.
Παρόν στην εκδήλωση πολύς κόσμος από όλα τα χωριά του πρώην Δήμου Ιναχωρίου, ο δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης, ο αντιδήμαρχος κ. Φ Περράκης πρώην πρώην δημοτικοί σύμβουλοι. Ακολούθησε κοπή της πίτας της ενορίας Αμυγδαλοκεφαλίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια: