Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟΛΑ

Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων δημοσιεύθηκε η παρακάτω ανακοίνωση.
"Με μεγάλη οδύνη πληροφορήθηκαμε τον αιφνίδιο και απρόσμενο θάνατο του συναδέλφου και φίλου μας Νικολάου Σκαλιδάκη του Θεοδώρου γεννηθείς το 1971, σειρά του Ιουνίου 1995.
Στη φώτο είναι ο εκ δεξιών ως εμφαίνεται, και αφορά την τελευταία μας επίσκεψη στην υπηρεσία του Αστυνομικού τμήματος Κισάμου, όπου υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια, παραμονή των Χριστουγέννων το 2018 για να τους ευχηθούμε χρόνια πολλά....
Ο συνάδελφος άφησε πίσω του ένα γιο 23 χρόνων και μια ανήλικη θυγατέρα.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει συνάδελφε."
Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 στις 15:00 στον Άγιο Αντώνιο Κισάμου και η Ταφή στην Μονή Παρθενώνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: