Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του  Αθλητικού Ομίλου Κισάμου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δια μέσω του Τύπου τις εγκάρδιες ευχαριστίες  και την ευγνωμοσύνη του προς την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου και κυρίως προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου, κ.κ. Αμφιλόχιο. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο Σεβασμιώτατος αποδεικνύει και πάλι την πάγια στάση αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τις ανάγκες του Ομίλου μας. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη προς το έργο του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου, αφού με την στήριξή του έγινε εφικτό να εξοπλιστεί πλήρως το γυμναστήριο του Ομίλου με σύγχρονα όργανα γυμναστικής και φυσικοθεραπείας. Τέτοιες ενέργειες συμβάλλουν στην ανέλιξη των ανθρωπιστικών αρχών και αξιών, προωθώντας το πνεύμα συνεργασίας ανάμεσα στην Εκκλησία και στους λοιπούς Φορείς. Μέσα από τα βάθη της ψυχής εκφράζουμε, για άλλη μια φορά, τις ευχαριστίες μας.

Ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου θα ήθελε να εκφράσει μέσω του Τύπου τις θερμές ευχαριστίες  και την ευγνωμοσύνη του προς το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την πράξη ενίσχυσης και συμπαράστασης προς τις ανάγκες των αθλητών του Ομίλου μας. Χάρη στην έμπρακτη υποστήριξη του Ιδρύματος, ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου ενισχύθηκε με υλικό ρουχισμού για τις Ακαδημίες του, καθώς και για την αγορά οργάνων γυμναστηρίου και φυσικοθεραπείας. Με την πράξη αυτή το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι βρίσκεται δίπλα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, καθώς και σε φορείς που ασχολούνται με την βελτίωση των υποδομών της κοινωνίας στην οποία αναπτύσσονται. 


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Ν.Ε.Σ.Κ.
Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, για 8η συνεχόμενη χρονιά έφερε στην πόλη μας το Χριστουγεννιάτικο Τρενάκι, προκειμένου να διασκεδάσουμε μικροί και μεγάλοι. Ευχαριστούμε εγκάρδια όλο τον κόσμο για τη συμμετοχή του, καθώς και όλους όσους βοήθησαν στη συγκεκριμένη διοργάνωση. 
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε να απευθύνουμε:
*Στην εταιρεία “ΙΟΝ Α.Ε” για την ευγενική προσφορά   προϊόντων σοκολάτας και προσωπικά στον κ. Σταματάκη Ιωάννη –Διευθυντή Πωλήσεων της Εταιρείας,για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας και έμπρακτη στήριξη του. 
*Στους χορηγούς επικοινωνίας:
 κ. Αντώνη Μουντάκη -Νέοι Ορίζοντες και  κ. Ιωάννη Παπαδάκη- blog Sadentrepese, για την προβολή και πολύτιμη συμβολή τους πάντα στις προσπάθειες του Συλλόγου μας.
*Στον Xαράλαμπο & Γιάννη Σγουρομάλλη- creperie SWEET HOUSE καθώς και τον Καπή Στέφανο - Ψητοπωλείο Πέτρα για τη φιλοξενία  που μας προσέφεραν.
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: