Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

ΕΔΩ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Κλειστός παρέμεινε από χθες τη νύχτα μέχρι νωρίς σήμερα το πρωί ο επαρχιακός δρόμος προς Λαφονήσι στο ύψος του χωριού "Μύλοι" εξαιτίας της κατάρρευσης δύο εγκαταλελειμμένων κτισμάτων. Τα κτίσματα δεν άντεξαν τον όγκο της βροχής και λόγω παλαιότητας κατέρρευσαν.
Με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστουλου Βουλγαράκη παρενέβησαν νωρίς σήμερα το πρωί μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας που προχώρησαν στη διάνοιξη του δρόμου.
ΠΗΓΗ neakriti.gr
Λοιπόν έπεσαν δυο σπίτια στην μέση του δρόμου, στους Μύλους και έκλεισε ο δρόμος για μια μέρα, μετά έκαναν παράπονα στον Βουλγαράκη που έστειλε μηχανήματα απο τα Χανιά (πως πέρασαν άραγε τον Σταλό που είχε πέσει το βουνό) και τον άνοιξαν. Μπράβο... ο Δήμος Κισάμου δεν ξέρει τίποτα βέβαια για το συμβάν....
Τελικά η αλήθεια είναι οτι έπεσαν ένα-δυο παλιά κτήρια (μαγαζιά μιας άλλης εποχής) που βρίσκονται δεξιά όπως ανεβαίνουμε και λίγο πριν την διασταύρωση για Έλος, όμως η απορία παραμένει... πως κατάφερε η περιφέρεια να στείλει μηχανήματα για να ανοίξουν τον δρόμο και ο δήμος να μην ξέρει τίποτα, αλλά ούτε και να τον ειδοποιήσουν;  

Δεν υπάρχουν σχόλια: