Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

O Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου στα πλαίσια των δράσεων και το πρωτοβουλιών, διοργάνωσε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου στα γραφεία του, παρουσίαση της εταιρείας Performance Technologies η οποία κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά στο τομέα της εξειδίκευσης της. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε τομείς πληροφορικής που παρουσιάζουν υψηλή ζήτηση και περιλαμβάνουν λύσεις και υπηρεσίες για: HPE servers, storage, networking, virtualization, application και services.
Εκπρόσωποι της Performance Technologies παρουσίασαν μία εφαρμογή (application) για έξυπνες συσκευές-smartphones, που μπορεί να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων  αλλά και  την επιχειρηματική ανάπτυξη της περιοχής.
Στην παρουσίαση παρευρέθησαν ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ κ. Ροκάκης Αντώνιος, με αντιπροσωπεία του επιμελητηρίου, ο πρόεδρος του συλλόγου ξενοδόχων Κισάμου κ. Τζαμουρτζόγλου Κυριάκος, επιχειρηματίες καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του ΝΕΣΚ.
Ο πρόεδρος του ΝΕΣΚ κ. Πατεράκης μετά το τέλος της παρουσίασης, επισήμανε τα πολλαπλά οφέλη που θα έχει αυτή η εφαρμογή τόσο για την χρησιμότητα της όσο και για την περιοχή, ευελπιστώντας ότι θα υπάρξει μια συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς ώστε να δοθεί η δυνατότητα να υλοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: