Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ 15 ΤΙΣ ΣΗΡΑΓΓΕΣ;

Όπως διαβάζω στα σάιτ των Χανίων ... πανηγυρίζουν για τον νέο ΒΟΑΚ που ούτε λίγο πολύ θα έχει σαράντα γέφυρες και 14 νέες σήραγγες, συνολικού μήκους 194 χλμ από τα Χανιά μέχρι τον Άγιο Νικόλαο!
Και αυτό βέβαια προέκυψε βάσει των όσων ανέφερε στο Ράδιο Κρήτη και την εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, ο διευθυντής Συγκοινωνιακών Έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Γιώργος Αγαπάκης.
Ερώτηση ...να τις κάνουμε τις σήραγγες 15 για να απεγκλωβίσουμε την πόλη και ας μείνει ως έχει το κομμάτι Κολυμβάρι-Κίσαμος ή πολλά ζητάω;
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η παράκαμψη της πόλης .. αλήθεια μήπως είναι ώρα αντί υποσχέσεων να κάνουμε σωστή διαπραγμάτευση και βλέπουμε; 
Δεν μπορώ να καταλάβω χρόνια τώρα την λογική ... δεν μας τα κάνουν... δεν μας υπολογίζουν... δεν υπάρχουν χρήματα....δεν και δεν και ενώ παντού γίνονται έργα εμείς εδώ τρώμε τα νύχια μας ...και δεν μπορούμε να "αρπάξουμε" ούτε ξεροκόκκαλο.
Να τις κάνουμε 15;

Δεν υπάρχουν σχόλια: